Nyborg - Tour de France 2021

Nyborg bliver målby for 2. etape i verdens største cykelløb, Tour de France, der starter i Danmark i 2021.

Banner omkring Tour de France

Cykelløbet bliver set af flere hundrede millioner tv-seere i mange lande, og i 2021 vil de mange cykelinteresseredes øjne være rettet mod #danmarksrigeshjerte, hvor løbets 2. etape på hele 190 km for alvor sætter Nyborg på verdenskortet, når rytterne suser over Storebæltsbroen og passerer målstregen på Storebæltsvej.

Musik, kultur og sport i verdensklasse vil smelte sammen i en historisk stor folkefest i Nyborg i 2021, og vi glæder os rigtig meget til at fejre det sammen med jer.

Det forventes, at sammenlagt 930.000 tilskuere vil følge Tour de France-etaperne på dansk jord, hvoraf 10% vil være besøgende fra udlandet. Foruden markedsføringsværdien af, at Danmark bliver eksponeret internationalt i forbindelse med løbet, anslår beregninger, at de udenlandske gæster vil lægge 112 millioner kroner i ekstra turismeomsætning.

Tour de France har tidligere gæstet lande som Holland, Belgien, Tyskland, Storbritannien, Irland og Spanien, og det er altså første gang, Le Tour de France gæster Danmark.

DIN idé til Tour de France

Har du en idé til hvordan vi bedst kan vise vores by frem, hvordan vi kan pynte op, hvilke arrangementer vi  skal ha i byen den dag, eller noget helt andet, så send en mail på tdf@nyborg.dk. Vi fordeler henvendelserne ud i de arbejdsgrupper der er nedsat, så du kommer i kontakt med lige præcis de mennesker, der skal arbejde med det område, din idé handler om.

Kom og vær med, og lad os sammen sørge for at gøre det til en ægte cykelfest.

Pressemeddelelse: Første skridt mod Tour de France i Nyborg
Udsendt 18. marts 2019

Fakta om Grand Départ Copenhagen Denmark 
Online fra 21. februar 2019

Pressemeddelelse: Nyborg bliver målby i Tour de France
Udsendt 21. februar 2019

Sidst opdateret 19. marts 2019