Hvornår kan jeg brevstemme?

Du kan brevstemme fra tirsdag 10. oktober 2017 til og med fredag 17. november 2017.

Hvis du ønsker at stemme til kommunal- og regionalvalget inden 21. november, har du mulighed for at afgive din stemme som en brevstemme. Når du brevstemmer, foregår det på en lidt anden måde, end når du stemmer på selve valgdagen.

Du får ikke en traditionel stemmeseddel med partiernes og kandidaternes navne, men to små brevstemmesedler, en grå til kommunalvalget og en gul til regionsrådsvalget. Her skriver du enten navnet på den kandidat, det partinavn eller partibogstav, du vil stemme på.

Når du har udfyldt brevstemmesedlen, lægger du din stemme til kommunalvalget i den blå kuvert, og din stemme til regionsrådsvalget i den gule kuvert. Herefter giver du det til den medarbejder, der har taget imod dig.

Hvornår kan jeg brevstemme?

Du kan brevstemme fra tirsdag 10. oktober til og med fredag 17. november 2017 kl. 16.

Hvor kan jeg brevstemme?

Du kan brevstemme på ethvert folkeregister i landet, uanset hvilken kommune, du bor i.

Læs her, hvor du kan brevstemme i Nyborg Kommune

Hvad skal jeg medbringe

Du behøver ikke at vente på at få dit valgkort tilsendt for at kunne brevstemme. Hvis du ønsker at stemme, inden du modtager dit valgkort, skal du blot medbringe legitimation i form af sundhedskort, pas eller kørekort.

Kandidatlister

Der vil tidligst tirsdag 10. oktober 2017 kunne offentliggøres fortegnelser over de kandidatlister (partier) og kandidater, der opstiller til valget i din kommune.  

Du kan se listerne her på hjemmesiden, når de offentliggøres.

Yderligere informationer

Se mere om Kommunal- og Regionalvalget 2017 på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside.

Økonomi- og Indenrigsministeriet

Sidst opdateret 02. oktober 2017