Godt begyndt: Kursus for jer, der venter barn

Forældrekurset 'Godt begyndt' er et tilbud til jer, som venter barn.

På grund af situationen omkring COVID-19 er forældrekurset "Godt begyndt" midlertidigt aflyst. 

Graviditet og fødsel er en stor begivenhed, som bringer meget glæde i livet. Samtidig kan det at vente barn sætte mange tanker i gang. Man kan have mange spørgsmål om amning, kontakt, søvn, gråd, forældrerolle, parforhold og økonomi.

Forældrekurset 'Godt begyndt' er et tilbud til jer, som venter barn uanset om I er én eller to forældre, venter ét barn eller flere. I fællesskab med andre kommende forældre, kan I forberede jer på forældreskabet, så både I og jeres barn får en tryg start på livet.

I vil få viden og inspiration til at finde gode løsninger, der passer til jer og jeres barn, ligesom der vil blive rig mulighed for at dele tanker og forventninger og udveksle oplevelser og erfaringer med andre forældre.

Forløbet starter i graviditeten, hvor I forberedes på fødslen og den første tid med barnet.

I vil gennem forløbet møde professionelle og dygtige fagfolk, kunne få gode råd og vejledning af sundhedsplejersker, som er særligt uddannede i børnesundhed og familietrivsel, og som fungerer som tovholdere på alle kursusgange, dog ikke mødet på fødegangen.

Som førstegangsforældre tilmeldes du automatisk forældrekursus af din jordemoder. Hvis du ikke ønsker at deltage, skal du selv afmelde kursus ved at kontakte Sundhedsplejen på tlf. 6333 6857.

Nyborg Kommune glæder sig til at byde dig velkommen på kursus.

Vil du vide mere om kurset? 

Kontakt os

Har du spørgsmål til kurset?

Sundhedshuset
Provst Hjortsvej 9 D, 1 - 5800 Nyborg

Åbnings- og telefontider