Socialt samvær og aktivitet

Aktivcenter Egeparken

To kvinder der spiser

Aktivcenter Egeparken - det grønne hjerte i Nyborg. Vi drager omsorg og tilbyder aktiviteter og fællesskab for pensionister, hvor du altid er velkommen.

Vi har aktiviteter formiddag og eftermiddag, hvor du kan få nye bekendtskaber, arbejde med din hobby eller få sved på panden, og mødes med andre. Vi samarbejder med frivillige for at skabe så mangfoldige aktiviteter og oplevelser som muligt.

Hvem kan benytte Aktivcentret?

Aktivcenteret er et åbent aktivitetstilbud til alle borgere over 60 år samt førtidspensionister. Du kan benytte aktivcenteret uden nogen form for visitation - så bare mød op og vær med.

Er du gangbesværet eller kørestolsbruger, har du mulighed for at blive kørt til og fra aktivcenteret. Ring til os og hør nærmere om muligheden for transport til og fra aktivcenteret.

Det er gratis at benytte vores tilbud, dog kan der være brugerbetaling på materialer i forbindelse med vores aktiviteter. Ring til os og hør nærmere om vores Aktivcenter og arrangementer. Du er meget velkommen til at se faciliteterne eller få en uforpligtende

En bred vifte af aktiviteter

Vi har gang i mange forskellige aktiviteter, og vi er sikre på, at vi også har noget for dig. Du kan bl.a. være med til:

  • Håndarbejde og kreativitet
  • Bage- og madhold
  • Fysisk aktivitet og træning
  • Foredrag, underholdning og banko
  • Udflugter rundt omkring i det sydfynske
  • Fester, fællesspisninger og sociale arrangementer

Se aktiviteterne i december 2023.

Kontakt

Aktivcenter Nyborg Egeparken
Egeparken 94 - 5800 Nyborg

Åbnings- og telefontider