Hyldestfest og prisuddeling

Her på siden kan du indstille din kandidat til enten ildsjæleprisen, handicapprisen eller frivilligprisen på ældreområdet, og du kan tilmelde dig Hyldestfesten 2022.

Festen

Den 30. september 2022 holder vi en stor hyldestfest for alle frivillige ildsjæle på social-, handicap- og ældreområdet i Nyborg Kommune. Til festen vil der blandt andet være underholdning, taler, prisuddeling, kage og bobler.  

Festen afholdes på Nyborg Gymnasium i frivilligugen på Frivillig Fredag - Danmarks nationale frivillighedsdag kl. 16-19.

Du kan tilmelde dig Hyldestfesten 2022 ved at klikke på linket her, sende en mail til sijr@nyborg.dk eller ringe på tlf.: 2137 6836 på hverdage mellem kl. 9-13. Der er begrænset antal pladser, og det er først til mølle. 

Priserne

Nedenfor kan du læse mere om kriterierne til de tre priser og indstille din kandidat. Fristen for indstillingen er søndag den 4. september 2022.

Hvilke kandidater, der skal modtage priserne, udvælges af henholdsvis Frivilligcenter Nyborg, Handicaprådet og Ældreudvalget. Priserne overrækkes til Hyldestfesten den 30. september 2022.

Læs kriterier og indstil din kandidat

Tilmeld dig hyldestfesten 2022

Afholdes i et samarbejde mellem