Nyhed, tilføjet 14. okt. 2021

Aktivitetsdag for borgere i Socialafdelingens tilbud

Onsdag 13. oktober blev der afholdt aktivitetsdag rundt omkring på de forskellige tilbud i Socialafdelingen i Nyborg Kommune.

Der blev svedt, grinet og kroppen blev bevæget godt igennem, da borgere, personaler og ledere på flere af Socialafdelingens tilbud afholdte aktivitetsdag. Der var forskel på, hvor opsatte deltagerne var på at vinde i diverse discipliner, men alle hyggede sig med aktiviteterne og samværet med andre.

Selvom det var en efterårsdag midt i oktober viste vejret sig i den grad fra sin venlige side med solskin og ganske lidt vind. Dette påvirkede oplevelsen til at blive endnu bedre.  

Jeg har primært deltaget i aktivitetsdagen for Bostøtten, hvor jeg er ansat. Vi havde en fantastisk hyggelig og aktiv dag med borgere, personaler og vores leder, der gik godt til den med krolf, stigegolf, rundbold, kongespil og udendørs badminton. Vi startede dagen med rundstykker, afholdte aktiviteterne og sluttede af med sandwich. Jeg har hørt fra flere af de andre tilbud, at de også havde en rigtig god dag, hvor de blandt andet på Nyborgværkstedet sluttede af med en livekoncert fra deres eget band

Jane Thomsen Løvetofte, idrætskoordinator for idrætsindsatsen i Nyborg Kommune

Galleri

Stemningsbilleder

4 Billeder

For yderligere oplysninger, kontakt

Jane Thomsen Løvetofte, idrætskoordinator. Tlf. 2044 9793, e-mail: jatl@nyborg.dk