Nyhed, tilføjet 13. okt. 2023

Aviaja og Malthe skal til kongelig 18-års

Sidst i august inviterede Det Kongelige Danske Hof to 18-årige fra alle landets kommuner til H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdag på Christiansborg Slot.

På søndag drager de to unge nyborgensere Aviaja Mohr og Malthe Andersen spændt til Christiansborg Slot, hvor de skal deltage i en stor gallafest i anledning af H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdag.

De skrev begge håbefuldt ind, efter hoffet i slutningen af august inviterede to 18-årige fra alle landets kommuner til Prins Christians 18-års fødselsdag.

I alt modtog Nyborg Kommune 21 ansøgninger fra unge nyborgensere, og Aviaja og Malthe blev altså de heldige udvalgte. Det skete ved tilfældig udtrækning blandt hhv. de mandlige og kvindelige ansøgere.

Det glæder de to 18-årige, der ser frem til en stor oplevelse på søndag 15. oktober, når gallafesten finder sted, fortæller Malthe Andersen.

Jeg sendte egentlig en ansøgning lidt i sjov, fordi jeg tænkte chancen var meget lille for, at det lige blev mig. Men da jeg så blev valgt, gik det op for mig hvor stor en mulighed det er, og hvor stor en oplevelse, jeg får foræret. Jeg blev helt vildt glad og skrev til mine venner og familie, som også var helt oppe og ringe over det.

Malthe Andersen

Og hans gallapartner Aviaja stemmer i. Hun blev glædeligt overrasket, da hun modtog nyheden om, at det var hende, der var blevet valgt.

- Jeg havde ikke troet, at de ville vælge mig, fordi der var mange andre ansøgere, så jeg blev mega glad, da jeg fandt ud af det. Jeg glæder mig egentlig mest til at opleve stemningen og selvfølgelig hilse på medlemmerne af kongehuset, fortæller Aviaja Mohr og tilføjer med et smil:

- Også er jeg nervøs for at skulle gå rundt i høje hæle i så mange timer, for jeg plejer altid at have flade sko på til så meget som muligt.

Den royale gallafest finder sted søndag 15. oktober fra 17-22. Fejringen sker i anledning af H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdag.

Malthe Andersen har fundet det fine tøj frem til den store gallafest. Foto: Privatfoto