Nyhed — 11. aug. 2021

Kom og vær med til fremtidens Ullerslev

En borgerfestival for Ullerslev og omegn der afholdes torsdag 26. august 2021 kl. 17-21 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Kig forbi ’Festivalpladsen’ ved Ullerslev Kultur- og Idrætscenter og se hvad der rør sig i Ullerslev.

Hør om det foreløbige arbejde med en udviklingsplan for Ullerslev og giv dine input med til det videre arbejde. Mød dine naboer og nyd en pølse fra grillen. Besøg børnehjørnet og tegn en tegning af dit yndlingssted sammen med dukken Tusnelda. Hør hvordan du kan få hjælp og støtte til at udvikle din idé og bliv inspireret af udstillinger, spændende samtaler og aktiviteter i aftenens løb.

Program

Kl. 17:00 - Velkomst ved Nyborg Kommune

Kl. 17:10 - Udviklingsplan for Ullerslev v. BARK Rådgivning 

Kl. 17:30 - Festivalpladsen åbner

Kl. 17:30 - Bosætning og branding  
Har du en god idé til, hvordan vi får fortalt hvor dejligt der er at bo i Ullerslev og omegn, til alle dem der ikke ved det endnu? Kom med input til markedsforingsmateriale, engager dig i den lokale arbejdsgruppe og vær med til at lave en video eller find det helt rigtige # til de sociale medier.

Kl. 18:00 - Vild natur  
Flere store græsarealer ligger plæneklippet og ubenyttet hen rundt omkring i Ullerslev med et stort potentiale for at blive til vild bynatur. Har du gode ideer til hvor og hvordan vi kan skabe mere biodiversitet og vild natur i Ullerslev?

Kl. 18:30 - Fællesskaber og mødesteder 
Der er flere mødesteder og fællesskaber i Ullerslev, men der er helt bestemt plads til flere. Flere har efterspurgt et sted til de unge som har interesse for mekanik og håndværk - måske du kender til et sted der kan bruges? Eller det kan være du har en god idé til en ny forening du gerne vil teste af?

Kl. 19:00 - Byrum og forbindelser 
Der er så mange smukke steder i Ullerslev, i den bynære natur og det omkringliggende landskab, men nogle steder mangler der måske et sted at sidde eller et skilt som viser på vej. Kom og sæt et kryds på kortet og vis os hvad der mangler i Ullerslevs byrum og langs byens forbindelser. 

Kl. 19:35 - Fælles opsamling 

Kl. 19:55 - Afrunding af officielt program 

Kl. ca. 20:00 - Hygge og snak  

Kl. 20:45 - Tak for i aften.

Tilmelding er ikke nødvendig.