Nyhed, tilføjet 20. mar. 2023

Løbefællesskab har grebet stafetten og hjælper alle til Royal Run

Hver torsdag mødes knap 80 mænd og kvinder i Kiropraktorhusets løbefællesskab, hvor nybegyndere, og dem der ikke har løbet i mange år, sammen bliver klar til Royal Run i Nyborg.

Torsdag gav Royal Run Stafetten i Nyborg ekstra sved på panden til løbefællesskabets fællestræning hos Kiropraktorhuset Gl. Toldbod i Nyborg.

Her blev træningen iscenesat af en masse smil og godt humør, da den blå Nyborg-stafet/depeche blev inddraget på allerfornemmeste vis.

Løbefællesskabet, som er en del af Royal Run Stafetten i Nyborg, blev søsat for lidt over en måned siden med træning målrettet nybegyndere, og folk der ikke har løbet i mange år. Tilslutningen har været enorm, og mere end 80 friske mænd og kvinder har allerede meldt sig på banen med målet om at blive klar til Royal Run ’23 i Nyborg.

Det glæder Karina Gyrst, der er en af initiativtagerne til løbefællesskabet.

- Det er simpelthen vildt, at så mange motiverede mennesker har taget det her projekt til sig. Det viser bare, at der er rigtig mange, som går med ambitioner om at røre sig mere, end de gør i forvejen, fortæller hun.

Løbefællesskabet er gratis, og fra start havde alle mulighed for at deltage og være med – det eneste krav var et startnummer til en af de tre distancer til Royal Run ’23 i Nyborg og målet om at træne op og blive klar til den store dag 29. maj.

Nu har Kiropraktorhuset dog valgt at lukke tilgangen for nye medlemmer for at sikre, at alle nuværende deltagere kommer skadesfrit frem til og over målstregen, forklarer Karina Gyrst.

Royal Run Stafetten i Nyborg

Der er dog stadig massevis af gratis træninger og spændende arrangementer fra nu og indtil mandag 29. maj, hvor den royale løbefest kommer til Nyborg.

Eksempelvis inviterer NGI&F hver uge til gratis gå- og løbehold for både børn, unge og voksne, og Vandreforeningen Fodslaw holder fortræninger til Royal Run.

Du kan også opleve Stafetten til gymnastikopvisning i Nyborg Hallen 25. marts og Cross løb på Nyborg Vold 26. marts, eller være med til Royal Tango 20. april.

Mellem 9.-11. maj sørger Royal Run Stafetten for at festliggøre Skole OL i Nyborg, og 25. maj deltager den til Ølløbet i Refsvindinge - og meget, meget mere.

Du kan læse mere om Royal Run Staffetten i Nyborg på siden her, hvor du også finder en samlet kalender over alle de arrangementer, der er med i Nyborgs Royal Run Stafet.

Kiropraktorhusets Løbefællesskab

Se et klip fra opvarmningen til Løbefællesskabets træning, da Royal Run Stafetten var med.