Nyhed, tilføjet 27. jan. 2022

Medarbejderne på ældreområdet skifter uniform 1. februar

Tirsdag 1. februar møder borgerne medarbejderne i nye uniformer. Det gælder både medarbejderne på plejecentrene, i hjemme- og sygeplejen og i genoptræningscentret, der skal bære den nye uniform.

Uniformsskiftet sker rutinemæssigt som led i et nyt udbud, der er indgået i et fælles udbud med Faaborg-Midtfyn, Nordfyn og Langeland kommuner. Udbuddet blev vundet af den verdensmål certificerede virksomhed Elis, som tilbyder bæredygtige tekstil- og hygiejneløsninger og svanemærket vaskeriservice, hvor forbruget af vand, energi og vaskemidler ligger under Svanemærkets krav.

Den nye uniform er i fællesskab valgt af et beklædningsudvalg, som består af både medarbejdere og ledere.

Jens Delsin-Nielsen social- og sundhedshjælper i hjemmeplejen er en af de medarbejdere, der har været med til at vælge den nye uniform. Jens fortæller, at der stilles mange krav til arbejdstøjet.

Det skal have en ordentlig pasform, som kan passe enhver kropsfigur. Det skal også være slidstærkt, da vi er mange medarbejdere, der cykler eller skal ind og ud af biler mange gange i løbet af en dag. Det skal også kunne tåle at blive vasket igen og igen. Det er også meget vigtigt, at det er behageligt at have på i al slags vejr, uanset om det er koldt eller varmt.

Jens Delsin-Nielsen, social- og sundhedshjælper

Medarbejderne vil fremover møde borgerne i mørke bukser og T-shirts samt bordeaux eller lyseblå skjorte samt bære synligt navneskilt.