Nyhed, tilføjet 21. nov. 2023

Ny Sundhedscafé på Vestervold

Medarbejdere fra Træning og Sundhedsfremme og Bostøtten i Socialafdelingen åbner fælles Sundhedscafé hver tirsdag på Vestervold i Nyborg.

Den nyåbnede Sundhedscafé er målrettet de borgere, der har svært ved at sætte fokus på egen sundhed. Det kan skyldes psykiske eller sociale udfordringer, tidligere dårlige oplevelser med sundhedsvæsnet eller manglende overskud til at tage hånd om eget helbred.

I Sundhedscaféen er vi sammen om sundhed. Her kan du møde medarbejdere fra både social- og sundhedsafdelingen, som står klar til en uformel samtale om både mental og fysisk sundhed. De giver råd og vejledning eller hjælper dig med at finde det rette kommunale- eller foreningstilbud til lige netop dig.

Ved hver Sundhedscafé vil der være et ca. 30 minutters oplæg om et udvalgt sundhedsemne fx ”Den gode samtale med en sundhedsfaglig”, ”Hjertekar sygdom”, ”Mental sundhed”, ”Søvnvaner”, ”Diabetes” osv. Emnerne for oplæggene finder du på Værestedet Huset, Den Blå og på Vestervold.

Sundhedscaféen er et uvisiteret tilbud, og du kan derfor bare møde op. Alle er velkomne.

Tid og sted

Sundhedscaféen afholdes hver tirsdag kl. 13.15 – 15 på Vestervold, Kgs. Bastionsvej 2, 5800 Nyborg. Der vil være oplæg fra ca. kl. 13.30-14.

 

Sundhedscaféen er en del af et projekt, der slutter ved udgangen af 2024.