Nyhed, tilføjet 30. juni 2022

Parkering er nemt, også til Tour de France!

Kommer du langvejs fra? Intet problem – der er også plads til din bil! Skal du tilbringe en festlig dag i byen, så vil en p-billet sikre dig en plads og gøre din adgang til festen nemmere.

For at sikre at alle får en god oplevelse til Tour de France i Nyborg, bliver der nemlig etableret fire særlige parkeringsområder 2. juli.

Med så mange mennesker samlet til et brag af en fest, anbefaler vi at du planlægger dit besøg, og også din parkering. Til de parkeringsområderne skal der bookes en parkeringsbillet, så du er sikret en plads.

Planlægningen af din dag starter med bookingen af parkeringsbilletten, hvor du samtidig bestemmer hvornår du vil ankomme – Vi LOVER at der er fest i byen hele dagen fra klokken 9:00. Her kan du opleve de 12 eventzoner med blandt andet havnefest, middelalder og generel god og gul tourstemning.

Parkeringsarealerne er placeret udenfor byen, for at gøre god plads til fest og farver! Der er cirka 2,5 kilometer fra parkeringen ind til byen, som i dagens anledning pyntet op til fest og kan tilbagelægges på gåben eller cykel.

Har du brug for handicapparkering?

Der er ekstra handicapparkeringspladser ved banegården i Nyborg, som ligger centralt både i forhold til byen og målområdet. Det kræver gyldigt handicapparkeringskort at parkere her og kortet skal medbringes og placeres synligt i bilens forrude. Handicapparkeringspladserne kræver booking gennem Ticketmaster. Bemærk at handicapparkeringspladserne kun kan bookes direkte via Ticketmaster Kundeservice på telefon 38481633.