Nyhed, tilføjet 23. jan. 2023

Så nemt kommer du til Royal Run i Nyborg

Uanset om du er i bil, i tog eller på cykel kan du nemt være med til Royal Run ’23 i Nyborg.

Mandag 29. maj 2023 byder Nyborg velkommen til landets mest unikke motionsfest. Royal Run ’23 bliver en spektakulær og royal løbefest, som alle kan deltage i.

Løbet kommer til at foregå centralt i Nyborg, og de tre forskellige ruter har start og mål i bymidten.

Hele dagen vil der være aktiviteter, musik og underholdning – både for børn og voksne.

Glæd dig til en fantastisk løbefest med kongeligt besøg i kondisko, farverige udklædninger og spændende overraskelser, når Nyborg byder velkommen til Royal Run ’23.

Transport og parkering

Skal du til Royal Run i Nyborg kan du med fordel overveje at tage toget. Løbet foregår centralt i Nyborg, med både start og mål i bymidten, som ligger tæt på Nyborg Station. Der gode forbindelser og masser af tog til og fra Nyborg hele dagen..

Hvis du kommer i bil, er der etableret særlige parkeringsområder på Cirkuspladsen i Nyborg. Parkeringsområdet er kun få hundrede meter fra både start- og målområde og med kort afstand til bymidten, hvor der gennem hele dagen vil være masser at opleve for hele familien.

Program

Ca. kl. 11.30: Deltagere på One Mile sendes afsted

Ca. kl. 12.15: 10 kilometer start

Ca. kl. 13.00: 5 kilometer start

Der vil gennem hele dagen være aktiviteter, musik og underholdning – så tag hele familien med, kom i god tid og hep på andre glade løbere mens i oplever den unikke løbefest i Nyborg.

Tilmelding

Du kan læse mere og tilmelde dig Royal Run i Nyborg her

Vi mødes til Royal Run i Nyborg 29. maj.