Parkeringsinformation

Tour de France i Nyborg bliver den mest spektakulære begivenhed i byens nyere historie. Med en p-billet er du sikker på at få hele oplevelsen med.

Der etableres fem særlige parkeringsområder, som skal bookes på forhånd.

Du kan se kort over parkeringsområderne i fuld størrelse her

Autocamper og både

Der vil være ekstra parkeringspladser til autocampere i Nyborg Marina, tæt på cykelløb og eventzonerne. Gæstebåde er også velkommen, så længe der er plads.

Læs mere og se kort over autocamperparkering hos Nyborg Marina her. 

Planlæg dagen

Den 2. juli 2022 bliver en af de dage, hvor du gør klogt i at planlægge, hvornår du kører og fremfor alt er det allervigtigste råd at køre i god tid.

Storebæltsbroen lukkes mellem kl. 13 og 18, så der kan forventes tæt trafik over Fyn hele dagen. Derfor er det en god idé at komme til Nyborg så tidligt som muligt 2. juli.

Med en parkeringsbillet bestiller du en ankomsttid, og når først du har fået din bil på plads, har hele Nyborg gjort sig umage for at levere en fest for alle.

En fest med 10 eventzoner med fokus på blandt andet friluftsliv, havnefest, middelalder og et område til børnefamilier.

Du kan læse mere og booke din billet her

Praktisk info

Parkeringsområderne åbner kl. 07.00 lørdag 2. juli 2022. Med hver parkeringsbillet følger et nærmere ankomsttidspunkt for at undgå kødannelser. Book og kom gerne så tidligt som muligt. Eventzonerne åbner allerede fra morgenen af.

Parkeringsbilletten skal printes i fysisk form, og ligge i foruden ved ankomst til Nyborg. Der vil være billetkontrol allerede ved motorvejsafkørslen, hvor du  vil blive guidet direkte videre til dit parkeringsområde.

Fra parkeringsområderne P1, P2 og P3 er der en festlig gå-rute på 2,5 kilometer ind til oplevelseszonerne og målområdet. Der er mulighed for at medbringe cykel/cykler og cykle helt ind til byen fra parkeringsområderne.

Handicapparkering

Der etableres handicapparkeringspladser ved banegården i Nyborg, hvor der er kort afstand til både bymidten og målområdet. Handicapparkeringen kræver, at du har et gyldigt handicapparkeringskort. Dette skal medbringes og forevises ved billetkontrollen og skal herefter ligge synligt i forruden på bilen.

Der vil desuden være kørestolspladser ved opløbsstrækningen i målområdet lige overfor storskærmen.

Du kan læse mere og booke din billet her