Trafikinformation

Lørdag 2. juli 2022 er Nyborg Kommune målby for 2. etape af Tour de France 2022.

For at give Tour de France-feltet og alle vores besøgende den bedste oplevelse, er vi nødt til at lukke flere veje af for al trafik lørdag 2. juli 2022 fra ca. kl. 04.

Vi har udarbejdet et interaktivt trafikkort, hvor du blandt andet kan se vejspærringerne i Nyborg 2. juli.

Hvis du planer om et større arrangement med mange gæster, kan det give praktiske udfordringer i forhold til trafik. Du kan derfor overveje, om arrangementet med fordel kan flyttes.

Selvom ruten i Nyborg er kort, bliver både de, der bor lige ved ruten, og de, som bor lidt længere væk, berørt af vejspærringerne. Vi håber, du og dine naboer er forstående overfor at lade bilen stå eller parkere den uden for det afspærrede område, hvis du har brug for den i løbet af dagen.

Det vil selvfølgelig være muligt at cykle og gå i hele området og byen, og skulle du få brug for akut hjælp fra beredskabet eller hjemmeplejen, har vi også taget højde for det.

Hvis du bor i et område, hvor du er direkte berørt af vejlukningerne, har du også modtaget information om dette i din e-Boks.

Offentlig transport

Nyborg Station ligger tæt på cykelruten, målområdet og eventzonerne. Det er derfor en oplagt mulighed at tage toget, hvis du vil opleve Tour de France i Nyborg. Læs mere om offentlig transport til Touren her. 

FynBus

De busser, der normalt kører ind til Nyborg, kører ikke deres normale ruter 2. juli 2022. Du kan læse mere om ruteændringerne hos FynBus her.

Parkeringsinformation

Tour de France i Nyborg bliver den mest spektakulære begivenhed i byens nyere historie. Med en p-billet er du sikker på at få hele oplevelsen med.