Royal Run Stafetten

Sammen kan vi mere, end vi tror. Det er udgangspunktet, når vi samler alle Royal Run opstartsaktiviteter under en fælles stafet.

I Royal Run stafetten vandrer en stafet fra aktivitet til aktivitet gennem kommunes lokalområder og binder de mange fællesskaber sammen.

Aktiviteterne kan arrangeres af formelle som uformelle fællesskaber. For eksempel beboerforening, daginstitution, skole, plejehjem, virksomhed, forening, venner og familie eller noget helt andet.

Vi opfordrer derfor alle fællesskaber til at blive en del af stafetten ved at arrangere aktiviteter med fokus på sundhed, bevægelse og/eller royale elementer. Det kan være at fællesskabet pynter op til royal fest, går en fælles tur, arrangerer en skattejagt, inviterer til et åbent motionsløb, sætter fokus på hverdagsmotion, spiser en royal middag sammen eller noget helt andet.

Mulighederne er mange, og hvis du har en idé til et arrangement, kan du skrive en kort mail til os, hvor du fortæller om arrangementet. Så sørger vi for at jeres arrangement får stafetten, og at arrangementet er med i vores kalender.

Send mailen til royalrun@nyborg.dk 

Stafetten bliver vores fælles optakt til en stor fælles løbefest, når vi 29. maj mødes til Royal Run i Nyborg.

De første 50 fællesskaber der tilmelder en aktivitet til stafetten, vil modtage en Royal Side Run eventpakke med merchandise materialer. Derudover er det muligt at finde og downloade forskellige klip-selv materialer på linket nedenfor.

Royal Run Stafetten sættes i gang med et 100-dages arrangement på Vestervold lørdag 18. februar 2023.