Folkeskoler

I Nyborg Kommune er der fire folkeskoler.

Velkommen til folkeskolen

Folkeskolen er for alle. I folkeskolen er der mulighed for at lære af andre og sammen med andre, end dem man ellers omgås. De fleste har en mening om skolen. Alle har gået der og har forskellige minder og erfaringer. Men kender du folkeskolen, og hvad den kan tilbyde i dag? Meget har ændret sig siden din egen skoletid.

Nedenfor finder du Nyborg Kommunes fire folkeskoler. Hvis du vil vide mere om den enkelte skole, kan du besøge skolens hjemmeside. 

Folkeskoler i Nyborg Kommune


Birkhovedskolen
 

Birkhovedskolen underviser elever fra 0.-9. klassetrin.
Se mere om Birkhovedskolen her

Danehofskolen

Afdelingen i Nyborg underviser elever fra 0.-9. klassetrin. Afdelingen i Vindinge underviser fra 0.-6. klassetrin.
Se mere om Danehofskolen her

Vibeskolen

Afdelingen i Ullerslev underviser elever fra 0.-9. klassetrin. Afdelingen i Aunslev underviser elever fra 0.-6. klassetrin.
Se mere om Vibeskolen her

4kløver Skole og Børnehus

Afdelingen i Ørbæk underviser elever fra 0.-9. klassetrin. Afdelingen i Frørup underviser elever fra 0.-6. klassetrin. Afdeling Skattekisten, daginstitution 0-6 år.
Se mere om 4kløver Skole og Børnehus her 

Digitale kompetencer

Der er stort fokus på brug af it i undervisningen. Nyborg Kommune har valgt, at alle elever får udleveret en pc i 1., og 7. klasse. For at klæde eleverne bedst muligt på til at begå sig i det 21. århundrede, er der ligeledes fokus på robotteknologi, bl.a. i form af LEGO Mindstorm og LEGO WeDo-robotter.

Fokus på faglighed og trivsel

For at understøtte elevernes læring, er der på alle skoler læsevejledere og matematikvejledere samt en række andre fagpersoner med særlige kompetencer. Desuden følges elevernes læring tæt gennem bl.a. test og prøver. Hvert år gennemføres desuden en trivselsundersøgelse i hver klasse.

Kontakt os

Har du generelle spørgsmål til folkeskolerne i Nyborg Kommune?

Børn og Skole
Ringvej 3 - 5800 Nyborg

Åbnings- og telefontider