Nyborg Volunteers

Kom ind i frivilligfællesskabet - Nyborg Volunteers matcher kultur- og eventfrivillige med gode arrangementer.

For frivillige

Opret din frivilligprofil her

Som kultur- og eventfrivillig i Nyborg Volunteers kan du tilmelde dig en række spændende og sjove arrangementer i Nyborg Kommune. Det sker ganske simpelt ved, at du opretter en profil og tilmelder dig en vagt til en eller flere begivenheder.

Bliv frivillig

I øjeblikket er der mulighed for at tage vagter til følgende arrangementer

Som kultur- og eventfrivillig i Nyborg Volunteers bliver du en del af vores frivilligfællesskab i Nyborg Kommune. Og sammen med andre engagerede frivillige, er du med til at skabe gode og sjove oplevelser, der gør Nyborg Kommune til et godt og spændende sted at bo.

Du vælger helt selv, hvilke begivenheder, der interesserer dig og hvilken vagt, der passer dig. Du forpligter dig ikke til et bestemt antal vagter, og du bestemmer helt selv, hvor meget du ønsker at involvere dig. Sådan bliver det nemlig sjovest for alle.

For arrangører af events

Nyborg Kommune er en kommune fyldt med spændende oplevelser og arrangementer. Derfor skal det også være nemt for arrangørerne at planlægge og afvikle events og ikke mindst at rekruttere frivillige samt koordinere frivilligopgaver.  

Nyborg Volunteers henvender sig derfor også til eventarrangører, der fx efterlyser et smart og brugbart crew- og vagtplanlægningssystem. Det kan fx være i forbindelse med planlægningen af en koncert, festival, havnefest, et marked, turistoplevelse eller et motionsløb. Kort sagt alle former for kulturelle arrangementer i Nyborg Kommune, der ikke er kommercielle.

Som arrangør skal du blot tage kontakt til Maria Dam fra VisitNyborg. Så hjælper vi dig med at oprette en begivenhed i Nyborg Volunteers og herefter får du selv adgang til vagtplanlægningssystemet.

Kontakt Maria Dam, eventmanager. Tlf. 2443 6195, e-mail: mrda@nyborg.dk

Mere information

Retningslinjer, gode råd og kontaktoplysninger