Nyhed, tilføjet 27. juni 2023

Ansættelse af ny chef for Kultur, Fritid og Turisme

Nyborg Kommune har ansat Søren Thorsager i den nyoprettede stilling som chef for Kultur, Fritid og Turisme med virkning pr. 1. august 2023.

Søren Thorsager er i dag ansat som kontorchef i HK Midt, og har derudover en lang karriere inden for den kommunale verden med sig i bagagen.

Han kommer med stor erfaring inden for kultur-, fritids- og eventområdet, blandt andet fra en årrække som Kultur- og Fritidschef i Svendborg Kommune.

Søren Thorsager er uddannet lærer, og har arbejdet med skoleledelse i både Svendborg Kommune og Faaborg-Midtfyn Kommune. Han har erfaring med borgerservice, beskæftigelsesområdet og socialområdet fra sin tid som chef i Odense Kommune, og har flere relevante efter- og videreuddannelser.

Søren Thorsager glæder sig til arbejdet som chef for Kultur, Fritid og Turisme i Nyborg Kommune.

- Nyborg kommune er en af de mest ambitiøse kommuner i Danmark, når det handler om at skabe bedre og værdiskabende rammer for kultur, fritid og turisme. Den kommune vil jeg gerne arbejde for, fastslår han og uddyber:

- Jeg glæder mig til at bidrage til, at vi sammen lykkes med visionerne, og bygger ovenpå de gode erfaringer Nyborg Kommune har haft med de seneste års store events i kommunen. Kultur, Fritid og Turisme afdelingen skal være de mange frivillige og kommercielle ildsjæles bedste legekammerat, når ideer og ønsker skal føres ud i livet.

Vicekommunaldirektør i Nyborg Kommune Anders M. Sørensen ser frem til samarbejdet med den kommende chef.

- Jeg glæder mig over, at det er lykkedes at ansætte en så visionær, erfaren og dygtig chef til den nye afdeling for Kultur, Fritid og Turisme. Jeg er sikker på, at Søren er den helt rigtige person til at få etableret den nye afdeling og sætte en strategisk retning på kultur- og fritidsområdet.

- Søren vil med sin store erfaring og positive tilgang kunne sikre et tillidsfuldt samarbejde og en professionel politisk betjening af Kultur- og Fritidsudvalget samt Erhvervs- og Udviklingsudvalget. Der er også lagt op til et tæt samarbejde og en bred inddragelse af de mange aktører indenfor kultur, idræt, foreninger, erhverv, turisme og civilsamfund, forklarer Anders M. Sørensen.

Der har været et meget stærkt ansøgerfelt til jobbet, med 37 kvalificerede ansøgere til stillingen.

Søren Thorsager bor i Dalum i Odense, er gift og har tre børn.

For yderligere oplysninger, kontakt

Søren Tideman Lassen, Kommunikation og Presse. Tlf. 2156 3716, e-mail: slas@nyborg.dk

Søren Thorsager, kommende chef. Tlf. 2966 9180, e-mail: stho@nyborg.dk 

Anders M. Sørensen, vicekommunaldirektør. Tlf. 2171 0751, e-mail: anso@nyborg.dk