Nyhed, tilføjet 30. okt. 2023

Ansættelse af ny Social- og Familiechef

Nyborg Kommune har ansat Iben Hansen som Social- og Familiechef med virkning pr. 1. december 2023.

Iben Hansen er i dag ansat som Børne- og Familiechef, samt koordinerende chef for den Kommunale Ungeindsats i Aabenraa Kommune.

Hun kommer med stor erfaring fra det specialiserede børne- og voksenområde samt beskæftigelsesområdet, som hun har beskæftiget sig med gennem hele hendes karriere.

Iben Hansen er uddannet jurist og er i gang med en diplomuddannelse i ledelse. Hun har tre års erfaring som Børne- og Familiechef, og derudover yderligere fire års konkret ledererfaring også fra Aabenraa Kommune.

Iben Hansen glæder sig til det kommende arbejde som Social- og Familiechef i Nyborg Kommune.

- Jeg er utroligt glad og ydmyg overfor min mulighed for at være Social- og Familiechef i Nyborg Kommune. Jeg glæder mig til at tage de udfordringer op, som på nationalt, regionalt og lokalt plan kommer til at sætte dagsordenen for velfærdsområdet i de kommende år og at være en del af en kommune, som er klar til at sætte retning for en bæredygtig udvikling sammen med og på tværs af afdelinger og sektorer, fastslår hun og uddyber:

- Jeg brænder for det sociale område og er overbevist om, at jeg sammen med politikere, direktion, chefkollegaer, ledere, medarbejdere samt interne og eksterne samarbejdspartnere vil være med til at skabe gode rammer for de borgere, der har brug for et samarbejde med Social- og Familieafdelingen.

Direktør i Nyborg Kommune Lone Grangaard Lorenzen ser frem til samarbejdet med den kommende chef.

- Det glæder mig, at et samlet ansættelsesudvalg – og ud af et stærkt kvalificeret felt – bakker op om Ibens tiltrædelse her i Nyborg.

- Iben vil med hendes baggrund på det brede specialiserede område kunne understøtte organisationen i både faglig, strategisk og organisatorisk sammenhængskraft, samt ikke mindst skabe de helt nødvendige og oplagte samarbejder til øvrige forvaltninger og eksterne aktører.

Der har været et meget stærkt ansøgerfelt til jobbet med 19 kvalificerede ansøgere til stillingen.

Iben Hansen bor i Løjt Kirkeby, er 48 år gammel, og har fem børn.

 

For yderligere oplysninger, kontakt

Søren Tideman Lassen, kommunikation og presse. Tlf. 2156 3716, e-mail: slas@nyborg.dk

Iben Hansen, kommende Social- og Familiechef. Tlf. 3158 0050.

Lone Grangaard Lorenzen, direktør. Tlf. 5135 8674, e-mail: logl@nyborg.dk