Nyhed, tilføjet 29. nov. 2022

Ansættelse af ny sundheds- og ældrechef

Nyborg Kommune har ansat Solveig Christiansen som ny sundheds- og ældrechef med virkning pr. 1. januar 2023.

Solveig Christiansen er i dag ansat i Kerteminde Kommune som enhedsleder af Sundhed og Træning, Demens, Misbrug, Myndighed og Hjælpemidler.

Hun har en sundhedsfaglig baggrund som fysioterapeut, og har indgående praktisk erfaring med sundheds- og ældreområdet. Solveig har læst en master- og en diplomuddannelse i offentlig ledelse. Desuden har hun 23 års praktisk erhvervserfaring med opgaver inden for ansvarsområdet både i sygehus- og kommunalt regi, heraf 9 års ledelseserfaring.

Solveig udtaler, at hun glæder sig meget til at blive en del af Nyborg Kommunes organisation og medvirke til at fortsætte det igangværende arbejde med udvikling af sundheds- og ældreområdet, der i de kommende år vil opleve store forandringer, som skal implementeres i organisationen. Solveig er særligt optaget af at sikre et godt arbejdsmiljø for alle ansatte, gøre arbejdspladserne attraktive for nye medarbejdere, men også i forhold til at fastholde nuværende medarbejdere. ”En velfungerende arbejdsplads i god trivsel er grundlæggende for at borgerne kan få den bedste hjælp”.

Hun er bosiddende i Odense med sin kæreste, tre børn og en hund.

Der har været syv ansøgere til stillingen som sundheds- og ældrechef i Nyborg Kommune.