Nyhed, tilføjet 02. juni 2023

Der var Gang i gaden til Royal Run

Hele byen summede af liv, aktivitet og bevægelse da vores lokale idræts- og foreningsliv fyldte gaderne i bymidten til bristepunktet under den store royale løbefest 2. pinsedag i Nyborg.

Der blev sat Gang i gaden til Royal Run i Nyborg. De mange tusinde løbere, tilskuere og gæster kunne både før og efter løbet gå på opdagelse i bymidten, hvor der rundt om hvert et gadehjørne var en ny aktivitet, som de besøgende kunne prøve kræfter med.

Gang i gaden afholdes hvert år i på Torvet i Nyborg, men i blev der bygget bro imellem Royal Run og Gang i gaden, og derfor blev bymidten fyldt med Nyborg Kommunes flotte udvalg af idrætsforeninger.

Med Gang i gaden ønsker styregruppen at sætte fokus på folkesundhed og at skabe et udstillingsvindue for foreningslivet i Nyborg Kommune.

Styregruppen bag Gang i gaden, består af Sundhed- og Forebyggelse i Nyborg Kommune, Visit Nyborg, Fyens Stiftstidende og Nyborg Handel

Du kan læse meget mere om Gang i gaden til Royal Run her, hvor du også finder en oversigt over alle de aktiviteter, der deltog 29. maj i Nyborg.

Gang i gaden 2023

Nyborgs fantastiske foreninger satte Gang i gaden, da byen bød velkommen til Royal Run '23.

Gang i gaden til Royal Run i Nyborg

Se stemningsbilleder fra Gang i gaden til Royal Run i Nyborg.

Gang i gaden 2023

12 Billeder

Du kan se alle billeder på Facebook-siden "Vi mødes til Royal Run - Nyborg 2023". 

For yderligere oplysninger, kontakt

Thomas Møller Hvidberg, sundhedskonsulent. Tlf. 6333 8110, e-mail: sund@nyborg