Nyhed, tilføjet 29. maj 2024

Europa-Parlamentsvalg 9. juni 2024

Søndag 9. juni 2024 er der valg af danske medlemmer til Europa-Parlamentet. Afstemningen foregår i tidsrummet kl. 9-20 på valgdagen.

Valgkort

Der udsendes valgkort til vælgerne. Afstemningsstedet er anført på valgkortet. Valgkortet skal være dig i hænde senest 4. juni 2024. Såfremt du ikke denne dato har modtaget dit valgkort, skal du rette henvendelse til Borgerservice.

Afstemning uden for afstemningsstedet på valgdagen

Vælgere, der på grund af sygdom eller manglende førlighed ikke kan komme ind i selve afstemningslokalet på valgdagen, kan afgive stemme uden for afstemningslokalet ved henvendelse til valgstyrerne på afstemningsstedet.

Kørsel til afstemningsstedet

Vælgere, der på grund af sygdom eller manglende førlighed ikke selv kan transportere sig til afstemningsstedet på valgdagen kan senest 6. juni 2024 kl. 12 kontakte Borgerservice og træffe aftale om transport til afstemningsstedet.

Fynbus kan gratis benyttes til og fra afstemningsstedet. Valgkortet fremvises som bevis for gratis transport ved påstigning, hvorefter der udstedes billet, der gælder for både ud- og hjemrejse.