Nyhed, tilføjet 26. juni 2022

Fest, farver og masser af aktiviteter i hele Tour-ugen

Hele Nyborg tager opgaven om at give cykelfans en oplevelse i forbindelse med Tour de France meget alvorligt, og der er sørget for masser af spændende aktiviteter og festligheder - også i dagene op til, at rytterne kører over målstregen på Storebæltsvej.

I hele ugen op til 2. juli, vil Nyborg summe af aktiviteter med cykel- og Tourtema. Der er aktiviteter for alle aldre og interesser.
Vi starter allerede lørdag 25. juni, hvor BørneTouren kommer til Nyborg og lader børn og unge fra 3-15 år prøve kræfter med cykelløb.

Det kan du læse mere om her

I løbet af ugen kan du blandt andet deltage i Tour de France-quiz, komme på sejltur med skonnerten Fionia og følge med i Tour de Fransk på Visit Nyborgs Facebookside.
For børnene er der blandt andet højtlæsning og hele familien kan deltage i det litterære cykelløb ved Nyborg bibliotek.

Har du behov for at træne op til at heppe på Tour-rytterne, inden de lander i Nyborg? Så afholdes der gadeløb i Nyborg by 28. juni, hvor du har mulighed for at heppe på tidligere topryttere og ryttere fra Nyborg Cykle klub, mens de racer rundt. Løbet har også en åben klasse for alle, så hvis du har lyst, kan du selv suse med rundt i Nyborgs gader.

Er du mere til fest og farver? Så er der også noget for dig! Både på Torvet og på havnen starter den gule folkefest i den grad allerede fredag 1. juli. Her vises Tourens første etape på storskærm, der er foodtrucks og aftenen rundes af med livemusik, før det går løs igen lørdag med aktiviteter i hele byen fra klokken 9.00 og til langt ud på aftenen!

Vil du se hele aktivitetsprogrammet så du kan planlægge et par gode dage i Nyborg?

Så find det her

Du kan læse meget mere om alt det, der sker i Nyborg 2. juli lige her