Nyhed, tilføjet 30. juni 2022

Frivillige hænder bærer Tour de France

Når den store gule folkefest i forbindelse med Tour de France løber af stablen i Nyborg i dagene omkring 2. juli, så er en stor del af arrangementet og aktiviteterne båret af frivillige hænder.

Frivillige gymnasieelever gør klar og pakker alle taskerne til alle de Tour de France-frivillige. Foto: Nyborg Kommune

Mere end 1500 frivillige er engageret i det store arrangement omkring Tour de France 2022 i Nyborg. Som bekendt fungerer Nyborg i år som målby for 2. etape af Tour de Frances og der er i den grad lagt op til cykel-fest og fejring i den forbindelse.

En af de største opgaver, de frivillige hænder løfter er eventzonerne. Hele dagen den 2. juli er det frivillige kræfter der driver byens 12 eventzoner, og er klar til at sørge for fest, farver og oplevelser for gæster i alle aldre.

For at tage bedst mulig hånd om de mange frivillige, er der sørget for, at det er muligt at afhente tøjpakker og lignende i frivillig headquarter (HQ) i dagene op til arrangementet for at undgå kø og frustrationer. Det skal være nemt at være frivillig, og det gør vi alt hvad vi kan for at sørge for.

Hvis man som frivillig under arrangementet har mulighed for at forlade sin post for at holde pause, så er der mulighed for dette hos Aktivitetsforeningen Vestervold, hvor der oprettes et center for de frivillige.

Husk de frivillige når du kommer og deltager i fejringen af cykelfesten, og send dem et ekstra smil - de arbejder hårdt for, at vi alle kan få en fantastisk Touroplevelse!