Nyhed, tilføjet 04. apr. 2023

Gang i gaden

Vi sætter Gang i gaden til Royal Run og fylder bymidten i Nyborg med et festfyrværkeri af aktivitet og bevægelse for alle.

Tag en tur op ad klatrevæggen, og nyd udsigten over byen og de mange løbere. Få pulsen op og sveden frem på trampolinerne til en omgang Jumping Fitness eller sving battet og se om du kan ramme bolden til Soft ball, og meget, meget mere.

I år holder vi Gang i gaden, som en del af den royale løbefest Royal Run 29. maj 2023. Gang i gaden er et gratis aktivitets- og sundhedsarrangement for hele familien, hvor man kan prøve kræfter med et væld af idræt- og bevægelsestilbud fra det lokale foreningsliv i Nyborg Kommune.

Det fulde program for Gang i gaden vil blive offentliggjort i starten af maj måned.

Uanset om du har løbeskoene på og deltager i Royal Run, er med som tilskuer, besøgende eller kommer for at deltage i Gang i gaden, så kan du altså se frem til en spektakulær motionsfest i Nyborg 29. maj hvor ALLE kan være med.

Aktiviteterne til Gang i gaden starter kl. 9.30 og slutter kl. 16.00.
Det er syvende gang at Nyborg Kommune og lokale foreninger og aktører fylder bymidten i Nyborg med liv, bevægelse og aktiviteter for enhver smag.
Gang i gaden arrangeres i samarbejde mellem Fyens Stiftstidende, Nyborg Handel og Nyborg Kommune.

Det er gratis at deltage, og vi gør opmærksom på, at deltagelse i aktiviteterne er på eget ansvar.

For yderligere oplysninger, kontakt

Thomas Møller Hvidberg, sundhedskonsulent. Tlf. 6333 8110, e-mail: sund@nyborg

Gang i gaden

Se stemningsbilleder fra 2022