Nyhed, tilføjet 08. feb. 2024

Hanna vekslede praktik til ansættelse

I oktober 2022 startede Hanna West i praktik i butikken Normal på Korsgade i Nyborg 3 dage om ugen.

Hanna West (tv.) og Charlotte Lykke i Normal Nyborg

Hun skulle egentlig kun være i butikken i 3 måneder, som en del af hendes forløb i Ungeenheden på Nyborg Jobcenter, men praktikperioden blev forlænget igen og igen. Personalet i Normal var nemlig yderst tilfredse med den kvalificerede hjælp de fik af Hanna, og Hanna oplevede selv en øget stabilitet og struktur i hendes dagligdag som følge af praktikken.

1. december 2023 overgik Hanna til førtidspension, men butikschef i Normal Nyborg Charlotte Lykke var ikke et sekund i tvivl om, at de forsat ønskede at fastholde den nu 23-årige Hanna i butikken, der derfor blev ansat og nu kommer fast i butikken to dage om ugen.

- Det er rigtig dejligt. Hanna er en stabil medarbejder og yder en stor hjælp. Vi er glade for, at vi forsat har glæde af hende her i butikken, siger butikschef Charlotte Lykke.

Hanna er ansat med løntilskud for førtidspensionister 10 timer om ugen fordelt på 2 dage. Til daglig bor hun på Carlsminde Kollegiet i Nyborg, der er et bo- og afklaringstilbud for unge over 18 år med særlige behov. For Hanna betyder det meget, at hun forsat kan komme i Normal og nu endda får løn for det.

- Faktisk savner jeg helt at være her 3 dage om ugen. Jeg er glad for mine opgaver, og jobbet er med til at skabe struktur i min dagligdag, forklarer hun og tilføjer, at hun håber, hun kan fortsætte i butikken længe endnu.

Den udmelding er butikschefen heldigvis enig i, så når du næste gang skal i Normal i Nyborg og bliver imponeret over de rene linjer i Shampoo- og Lotionafdelingen, så kan du højst sandsynligt takke Hanna for det.

For yderligere oplysninger, kontakt

Søren Tideman Lassen, kommunkation og presse. Tlf. 2156 3716, e-mail: slas@nyborg.dk