Nyhed, tilføjet 13. sept. 2023

Huskeugen 2023

I Nyborg Kommune markerer vi Huskeugen 2023 (uge 38) med to åbne arrangementer.

Uge 38 (18. - 24. september) er international huskeuge. Det er en uge, hvor der i hele landet sættes fokus på at skabe mere viden om demens i samfundet. 

I Nyborg Kommune er vi gået sammen med de lokale afdelinger af Ældre Sagen, Alzheimerforeningen og Seniorrådet, og sammen markerer vi ugen ved at afholde to åbne arrangementer.

Bliv Demensven

Tirsdag kan man blive demensven. Ældre Sagen Ørbæk inviterer til demensven arrangement, hvor alle der har lyst til at blive klogere på demens, og på hvordan man bedst hjælper mennesker med demens, kan møde op. 

Tid og sted: Tirsdag 19. september kl. 15-16, Aktivitetscenteret i Ørbæk, Kløvervej 1, 5853 Ørbæk

Læs mere på plakaten herunder.

Åbent hus i Tårnparken

Torsdag kan man få et indblik i hverdagen på demenscenter Tårnparken. Vi holder åbent hus, hvor alle er velkomne og kan komme og høre mere om centeret og de tilbud vi har for både borgere med demens og deres pårørende.

Tid og sted: Torsdag 21. september kl. 14-17, Tårnparken, Tårnparken 1, 5800 Nyborg

Læs mere på plakaten herunder.

Huskeugen 2023 i Nyborg

Frivillig fredag og landsindsamling

Foruden de to åbne arrangementer holder Ældre Sagen Nyborg/Ullerslev et større arrangement for deres frivillige fredag 22. september. Her sætter der fokus på demens ved at uddele infomateriale og ’huskekager’ af den gode slags til alle deltagere.

Søndag d. 24. september afholder Alzheimerforeningen deres årlige landsindsamling. Du kan læse mere og melde dig til på siden her.