Nyhed, tilføjet 30. sept. 2022

Hyldestfest 2022

Fredag 30. september 2022 blev der afholdt Hyldestfest for frivillige, foreninger og ildsjæle i Nyborg Kommune.

Hyldestfest 2022

Festlighederne fandt passende sted på Danmarks Nationale frivillighedsdag – Frivillig Fredag – dagen hvor foreninger og det frivillige engagement bliver hyldet. Samtidig markerede det afslutningen på frivilligugen 2022 i Nyborg Kommune.

Frivilligcenter Nyborg og Handicaprådet afholder i samarbejde med Nyborg Kommune Hyldestfesten for frivillige, foreninger og ildsjæle - det vil sige alle dem, der gennem forskellige aktiviteter og fællesskaber gør et rigtig stort arbejde, som understøtter sammenhængskraften i vores lokalsamfund i hele Nyborg Kommune.

Omkring 150 var med til festen, hvor der samtidig blev uddelt tre forskellige priser: Handicapprisen, Den Sociale Ildsjælepris og Frivilligprisen på ældreområdet. Nyborg Gymnasium leverede de festlige rammer sammen med 30 frivillige elever, der hjalp til at gøre dagen god for alle.

Vindere af de tre priser

Handicapprisen gik til NGIF Gymnastik og Atletik for etablering af NGIF Idræt for sindet. Den Sociale Ildsjælepris gik til Bjarne Graversen for hans virke i Mænds Mødested, mens Frivilligprisen blev givet til Brugerrådet Egeparken for deres store engagement i lokalområdet.

Vi ønsker stort tillykke til alle vinderne.