Nyhed, tilføjet 29. sept. 2023

Hyldestfest 2023

Fredag 29. september 2023 blev årets Hyldestfest for frivillige, foreninger og ildsjæle i Nyborg Kommune afholdt, og årets syv priser uddelt.

Hyldestfesten fandt passende sted på Danmarks Nationale frivillighedsdag – Frivillig Fredag – dagen hvor foreninger og det frivillige engagement bliver hyldet. Samtidig markerede det afslutningen på frivilligugen 2023 i Nyborg Kommune.

I år blev to prisfester for første gang slået sammen til en stor Hyldestfest og Prisuddeling for frivillige, foreninger og ildsjæle i Nyborg Kommune. Omkring 240 var med til hyldestfesten, der blev afholdt på kulturhuset Bastionen i Nyborg, hvor Kosmonauterne var værter og Tomme Lommer stod for musikken.

I alt blev syv priser - Frivilligprisen på Ældreområdet, Handicapprisen, Ildsjæleprisen, Musikprisen, Den Idébetonede Pris, Spejderprisen og Idrætsprisen - uddelt på vegne af Frivilligcenter Nyborg, Handicaprådet, Ældreudvalget, Folkeoplysningsudvalget og Kultur- og Fritidsudvalget.

Årets vindere

Alle priser er uddelt til enkeltpersoner eller grupper, der har gjort noget særligt i Nyborg Kommune, og som er blevet indstillet for den særlige indsats af nogle, der værdsætter dem og deres store, frivillige arbejde og engagement.

Du kan se årets modtagere af de syv priser herunder, hvor du også kan læse de enkelte begrundelserne:

  • Frivilligprisen på Ældreområdet – Lisbeth Langæble

Læs begrundelsen her.

  • Handicapprisen – Gåturklubben fra Nyborg Gymnasium

Læs begrundelsen her.

  • Ildsjæleprisen – Ole Knudsen

Læs begrundelsen her.

  • Musikprisen – Børge Rasmussen

Læs begrundelsen her.

  • Den Idébetonede Pris – Bent Ove Lauritsen

Læs begrundelsen her.

  • Spejderprisen – Eva Nørgaard

Læs begrundelsen her.

  • Idrætsprisen – Torben Christiansen

Læs begrundelsen her.

Alle årets vindere fik en statuette, som er blevet udarbejdet af unge mennesker fra SAJL i Nyborg, som også stod for forplejningen til festen.

Vi ønsker stort tillykke til alle årets vindere.