Nyhed, tilføjet 10. nov. 2021

Innovation Award 21' blev en stor succes

Det blev en stor dag for de merkantile elever på Nyborg Gymnasium mandag 8. november 2021.

I flere uger har 16 grupper af elever tænkt innovativt og forberedt en præsentation af hver deres idé. Ideerne blev pitchet flere gange overfor professionelle dommer-teams - blandt andet bestående af lokale erhvervsfolk.

Fra scenen var der inspiration fra den lokale virksomhed Steffca A/S, der under Corona tænkte ”ud af boksen” og med succes lagde noget af sin produktion om, og begyndte at producere visirer. Endvidere bød en af Danmarks dygtigste iværksættere, Mia Wagner (blandt andet kendt fra DR's Løvens Hule), på et inspirerende indlæg om netop iværksætteri.

Fremragende idé løb med sejren

Vinderne af Innovation Award 21' blev en gruppe EUX elever bestående af Nana, Louise, Ilias og Emil. De præsenterede på bedste vis en fremragende idé om at frysetørre kasserede, men gode grøntsager, og eksportere dem til ”sultende modtagere” rundt om i verden.

Flere af de spændende præsentationer handlede især om bæredygtig udvikling og om at tage et socialt ansvar.

Kæmpestort tillykke til vinderne og en stor klapsalve til samtlige 16 grupper der var med til at gøre dagen til noget særligt.

Tak for indsatsen til foredragsholdere, dommerpanel, sponsorer og arrangørerne af Nyborg Innovation Award 2021. Ligeledes en tak til alle dem som af interesse aflagde arrangementet på Nyborg Gymnasium et besøg.