Nyhed, tilføjet 31. maj 2023

Invitation til VærkstedsWorkshop

VærkstedsWorkshop for kulturlivet og kreative sjæle. Deltag og kom med dine input til aktiviteter og indhold i Bastionens kommende kulturloft 12. juni kl. 16.30-19.30 på Bastionen, Nyborg.

De ydre rammer for Nyborgs nye kulturværksteder på Bastionens kulturloft er ved at være lagt fast. Nu skal vi have gjort indholdet konkret.

Der bliver både plads til lerværksted, atelier, danselokale, fotostudie, makerspace og meget der i mellem.

Kom med til workshop og fortæl hvad DU vil lave i værkstederne – og vær med til at drøfte, hvad det kræver af indretningen. Hvis du har gode idéer til, hvad andre evt. ville kunne lave og bruge det nye kulturloft til – så send gerne invitationen videre til dem – for de vil således være de mest relevante at have med på denne workshop.

Kom med dit eget behov, dine ideer og forhåbninger til et kreativt eksplosionsrum af et projekt.

Adgangen til værkstederne skal være så åben som muligt – og det er et krav at man ikke skal være tilmeldt hold eller en forening for at bruge faciliteterne. Vi vil derfor meget gerne samarbejde med private aktører, foreninger og skoler om udbud af kurser og workshops.

Workshop’en ledes af konsulenter fra Urban Goods, som over de næste måneder udarbejder en analyse af ønskede aktiviteter, effekter og værdier omkring projektet i samarbejde med Realdania.

På selve workshop’en fortæller Kulturhusleder Tue Fabricius om projektet, processen og beslutninger der er truffet, men der vil ikke blive vist rundt. Vi bruger tiden på at få flest mulige input fra deltagerne og bruger platformen: “Vi skaber Nyborg.dk” til at indsamle dine input og tanker. Du kan allerede nu oprette dig og orientere dig om emnerne her. 

Bemærk: Ønsker du at se de kommende faciliteter inden workshop’en, så er det muligt søndag 11. juni kl. 19 og igen 12. juni kl. 15.45 (altså inden workshop’en starter)

Tilmelding

Tilmeld dig her ved at hente en gratis billet her. 

Der kan kun hentes én billet pr. person, da vi gerne vil vide, hvem der deltager på forhånd.

Der vil blive serveret sandwich og drikkevarer undervejs.

De bedste hilsner

Bastionen og arbejdsgruppen bag kulturloftet