Nyhed, tilføjet 24. maj 2023

Musik, festlige tiltag og Gang i gaden

Her kan du se et udpluk af alle de aktiviteter og tiltag der er i Nyborg, når vi byder velkommen til Royal Run 29. maj.

Mandag 29. maj byder vi velkommen til Royal Run '23 i Nyborg. Rundt omkring i byen begynder blå markeringer at titte frem, og vores fantastiske lokale foreninger er ved at finpudse de sidste forberedelser, så alle vores løbere og gæster får en god oplevelse i Nyborg. 

På siden her har vi samlet et udpluk af alle de ting, du kan opleve til den royale løbefest i Nyborg - både som deltager, tilskuer og gæst. 

Alle tre ruter byder på unikke oplevelser, musik, DJ's og meget, meget mere. Du kan læse det officielle underholdningsprogram hos Royal Run her. 


Foto: Gang i gaden 2022. 

Musik og Gang i gaden

Bymidten i Nyborg bliver fyldt med massevis af festlige tiltag og aktiviteter for alle, når vi sætter Gang i gaden til Royal Run. Her kan du blandt andet tage en tur op ad klatrevæggen eller afprøve dine evner indenfor Disc Golf, Karate, Floorball, Bueskydning og meget, meget mere. Du kan se et oversigtskort over aktiviteterne og læse meget mere på siden her. 

På Havnen inviterer Nyborg bandet ”De første kærester på månen” til koncert mens alle deltagere kommer i mål. Her kan både deltagere, tilskuere og gæster mødes til en festlig afslutning i royale højder.

Program

Dagens program, informationer og tidspunkter finder du på siden her.

 

Vi glæder os til en festlig løbefest og en fantastisk dag i Nyborg 29. maj. 

Foto: Afterparty til Tour de France i Nyborg 2022.

Hvordan kommer jeg bedst til Nyborg?

Hvis du skal til Nyborg 29. maj, kan du læse mere om trafikinformation, parkering og hvordan du bedst kommer til Royal Run i Nyborg på siden her:

Trafikinfo

Sådan kommer du bedst til og fra Nyborg 29. maj 2023

Trafikinfo - Royal Run