Nyhed, tilføjet 17. maj 2024

Nyborg Kulturnat med stor opbakning

Hele 57 lokale aktører er med, når kultur- og foreningslivet fejres til Nyborg Kulturnat fredag 24. maj kl. 16.30-22.00.

Det er det største antal deltagere, der endnu har været til Nyborg Kulturnat. Samme aften holder byens butikker open by night, så du kan se frem til en festlig aften.

- Vi har et stort og blomstrende foreningsliv i Nyborg Kommune, hvor frivillige ildsjæle er med til at sikre et bredt udvalg af kultur- og fritidstilbud for børn, unge og voksne. Jeg glæder mig til igen i år at kunne fejre dette engagement til den årlige kulturnat, hvor vi inviterer til et festligt møde med foreningerne og kulturlivet. Sidste år havde vi et rekordstort antal deltagere, men i år har opbakningen vokset sig endnu større. Det der da fantastisk! siger formand for Kultur- og fritidsudvalget Sonja Marie Jensen.

Til årets kulturnat kan du glæde dig til alt fra dans, karate og kick boksning til koncerter, poetry slam og uddeling af kulturpriser. Og så holder byens butikker åbent helt frem til kl. 21.

Nyborg Kulturnat er et årligt event, hvor kommunens kultur- og fritidsliv viser, hvad de kan. Det er her, man kan lade sig inspirere til nye fritidsaktiviteter, kulturoplevelser og frivilligt engagement – og opleve en sjov eftermiddag og aften, nyde de mange koncerter, shows, forestillinger, aktiviteter, smagsprøver og meget andet, som kultur- og foreningslivet disker op med.

Der varmes op til kulturnatten med udgivelse af årsskriftet ”Nyborg - før og nu” kl. 15.30 i Nyborg Rådhus’ kantine, hvor alle er velkomne. Derefter skydes Kulturnatten i gang af Nyborg Saluteringslaug kl. 16.15 ved vandtårnet, hvorefter formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Sonja Marie Jensen, åbner Nyborg Kulturnat på Torvet kl. 16.30.

Se de mange deltagende foreninger og det fulde program, der spreder sig over hele bymidten, på www.nyborgkulturnat.dk.

Koordinationsgruppen for Nyborg Kulturnat består af Østfyns Museer, Nyborg Kulturskole, sekretariatet for kultur, fritid og turisme og Nyborg Bibliotek.