Nyhed, tilføjet 28. juni 2024

Skal du med til Seniorlivsmesse 2024?

I samarbejde med Ældre Sagen og Seniorrådet afholder Nyborg Kommune en Seniorlivsmesse til november. Her kan du møde aktive ildsjæle, frivillige fællesskaber og foreninger, der alle har tilbud målrettet seniorer i kommunen.

Torsdag 7. november kickstarter vi Seniorlivsmessen, når vi sammen med Ældre Sagen, Seniorrådet og massevis af frivillige fællesskaber og foreninger, inviterer alle borgere over 65 år, og deres pårørende, til en inspirerende eftermiddag.

Seniorlivsmessen byder på et bredt udvalg af både private, kommunale og frivillige tilbud målrettet seniorer på Østfyn. I år vil den foregå torsdag 7. november fra 13-15.15 i Ørbæk Midtpunkt, mens den de kommende år turnerer rundt i kommunen.

Messen skal motivere og inspirere borgere over 65 år til at være en del af de mange fantastiske sociale fællesskaber, der findes rundt omkring i hele kommunen og på Østfyn.

Programmet byder på oplæg og stande, hvor du kan møde aktive seniorer og andre ildsjæle, frivillige fællesskaber og foreninger, som alle har tilbud målrettet seniorer i Nyborg Kommune.

Derudover vil der også være stande, som giver indblik i mulighederne for at få kommunal hjælp og vejledning, når behovet opstår.

Er du med i en forening med tilbud målrettet seniorer, og er I interesseret i at have en gratis stand på messen, så hold øje med siden her: www.nyborg.dk/seniorliv, hvor det snart bliver muligt at tilmelde sin forening til en stand.  

Vi opdaterer siden løbende med relevant information om Seniorlivsmessen 2024, i takt med årets program bliver fastlagt.

Hvis du vil vide mere...

FAKTA

Seniorlivsmessen er en videreudvikling af ’Det gode ældreliv’, der er en række arrangementer, som Nyborg Kommune har afholdt de seneste år i samarbejde med Ældre Sagen og Seniorrådet.

Håbet er, at den viden, der bliver formidlet, kan komme endnu flere til gavn.

Messen er både for borgere over 65 år og deres pårørende.

Hold dig opdateret på www.nyborg.dk/seniorliv