Nyhed, tilføjet 24. maj 2024

Tre ildsjæle tildelt Nyborg Kommunes Kulturpriser 2024

Kultur- og Fritidsudvalget har netop uddelt Nyborg Kommunes Kulturpris og to Ungdomstalentpriser til tre fortjente vindere på Kulturnatten fredag 24. maj 2024.

To af de tre vindere af Nyborg Kommunes kulturpriser 2024

Tidligere i dag blev fredagsglæden hos tre nyborgensere lidt større. I forbindelse med Kulturnatten 2024 kunne formand for Kultur- og Fritidsudvalget Sonja Marie Jensen med stolthed nemlig overrække årets kulturpriser til tre fortjente vindere.

Priserne er med til at sætte fokus på talentmassen i Nyborg Kommune, som vi skal blive ved med at hylde og hjælpe godt på vej. Stort tillykke til de tre meget fortjente vindere og en kæmpe tak til alle de mange frivillige og foreninger, der knokler for at gøre Kulturnatten til noget unikt hvert år. Det er fantastisk at mærke, hvordan kulturlivet sprudler i byen sådan en dag som i dag.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Sonja Marie Jensen

I alt blev tre priser uddelt – Kulturprisen og de to Ungdomstalentpriser – fra scenen på Torvet. Efterfølgende blev prismodtagerne inviteret til en lille fejring i byrådssalen på rådhuset i Nyborg.

Stort tillykke til årets vindere af de tre priser.

Herunder kan du se vinderne af årets tre priser og læse indstillingerne.

Kulturpriser 2024

Fakta

Nyborg Kommunes Kulturpris ønsker at belønne kulturelle initiativer og kan tildeles en enkeltperson, gruppe, forening, institution eller lignende, der i særlig grad har ydet en indsats for kulturlivet i kommunen. Formålet med vores Ungdomstalentpriser er at belønne unge mellem 15 og 25 år som viser særlige evner og talenter inden for kunst og kultur samt idræt.

For yderligere oplysninger, kontakt

Har du spørgsmål?

Kultur, Fritid og Turisme
Torvet 2B - 5800 Nyborg

Åbnings- og telefontider