Nyhed, tilføjet 12. maj 2023

Vindere af Gode Liv-Prisen 2023

Nyborg Kommune og Nordea Nyborgs Gode Liv-Pris 2023 blev fredag 12. maj tildelt Agnes Juul Lunde og Emil Buchwald Johansen, foreningen Sind Ungdom i Nyborg.

Prisen har til formål at anerkende modtagerens initiativ og særlige gode indsats til gavn for Nyborg Kommune eller kommunens indbyggere.

Årets modtager af Nyborg Kommune og Nordea Nyborgs Gode Liv-Pris gives ikke kun til én men til to personer, som gennem sit virke og store engagement, er med til at hjælpe andre sindslidende unge ved at bruge deres egne erfaringer på at hjælpe andre til at leve et bedre liv.

Det er en ære at få lov til at være med til at hædre Agnes Juul Lunde, Emil Buchwald Johansen og foreningen SIND Ungdom i Nyborg for deres altid store og utrættelige engagement og deres store inspiration for andre psykisk sårbare og ensomme unge som kæmper med deres selvbillede og selvværd.
De har selv oplevet på egen krop og sind, hvordan det er at have det svært og de er fortalere for, at det ikke skal være tabubelagt at tale om psykiske lidelser. De gør begge et kæmpe arbejde i foreningen og til mange forskellige arrangementer til stor inspiration for alle andre.

Som borgmester, er jeg meget glad for at vi i Nyborg Kommune har så mange frivillige ildsjæle og sådan to er Agnes Juul Lunde og Emil Buchwald Johansen.

Prisen består af en mini skulptur af ’Stenblomsten’ støbt i bronze suppleret med et kontantbeløb på kr. 5.000,- doneret af Nordea banken i Nyborg.

Vi ønsker stort tillykke med prisen.