Beredskabs- og akutnumre

Her finder du de vigtigste telefonnumre, hvis du står og har akut behov for hjælp.

Alarm 112

Du skal ringe 1-1-2, hvis du har akut behov for

  • politiets udrykning
  • ambulance
  • brandvæsen
  • miljøberedskab

Nyborg Forsyningsservice

Har du en akut henvendelse vedrørende alarm på spildevandspumpe, manglende drikkevand eller svigtende fjernvarme, skal du ringe på Nyborg Forsyningsservices vagttelefon 6331 5000.

Social og Familie

Ved akut behov for støtte til børn eller unge udenfor Nyborg Kommunes åbningstid, skal du kontakte politiet på telefon 1-1-4, som herefter vil kontakte den sociale bagvagt i Social og Familie.

Indenfor åbningstiden kan Social og Familie kontaktes på 6333 7000.

Er du bekymret for et barn så læs her

Lægevagt, skadeklinik og skadestue

Hvis du bliver alvorligt syg udenfor din egen læges åbningstid og har behov for akut behandling, skal du kontakte lægevagten på telefon 70 11 07 07.

Læs mere om lægevagten på Region Syddanmarks hjemmeside

Akut tandlægevagt

Hvis du får brug for akut tandlægehjælp udenfor din egen tandlæges åbningstid, kan du kontakte den akutte tandlægevagt på telefon 99 44 08 09.

Læs mere om tandlægevagten på Region Syddanmarks hjemmeside.

Akuttilbud ved psykisk krise

Nyborg Kommunes akuttilbud er til dig, som oplever en psykisk krise og har brug for at tale med nogen. Det kan være, du oplever stress, angst, depression, har en sindslidelse, eller er pårørende til et menneske, der har det psykisk svært.

Akuttilbuddet er et telefonisk rådgivningstilbud, hvor der er mulighed for at komme i kontakt med fagligt uddannet personale, som kan lytte, yde råd og vejledning, samt hjælpe dig med kontakten videre til andre instanser, som er specialiseret i netop den type hjælp, du har behov for.

Akuttilbuddet er åbent hele døgnet. Der kan forekomme ventetid, hvis det er tilfældet, kan du lægge en besked, så vil du blive ringet op hurtigst muligt.

Du kan henvende dig på telefonnummer 2460 1210.