En majestætisk folkefest

Royal Run ’23 i Nyborg blev den fantastiske folkefest, vi havde drømt om.

10.000 deltagere, én kronprinsesse og massevis af tilskuere og gæster fyldte Nyborg 29. maj 2023, da byen bød velkommen til det royale motionsløb Royal Run. 

Royal Run i Nyborg blev den uforglemmelige folkefest, vi havde håbet på. Vejret viste sig fra sin bedste side, og der var smil, god stemning og højt humør både langs ruterne og i byen. 

Gennem hele dagen var der Gang i gaden, hvor vores lokale foreninger bød på spændende bevægelsesaktiviteter og sjove tiltag rundt omkring i hele bymidten. Du kan læse mere om Gang i gaden til Royal Run i Nyborg her.

Efter H.K.H. Kronprinsesse Mary og de 10.000 deltagere havde forceret enten One Mile-, 5 Km- eller 10 Km-ruten igennem Nyborgs gader, blev dagen afsluttet med livemusik og højt humør på Havnen. 

Du kan se mange flere billeder fra Royal Run i Nyborg på siden her. 

Tak til alle

Du kan læse vores hilsen og tak til alle med-skabere af Royal Run i Nyborg på siden her. 

Oplev Royal Run i Nyborg

På facebook-siden "Vi mødes til Royal Run - Nyborg 2023" har vi samlet alt om Royal Run i Nyborg. Her kan du se billeder og videoer, læse historier og gå på opdagelse i alt det, der var med til at skabe den uforglemmelige folkefest i Nyborg 2. juli 2022.

Royal Run i Nyborg

Her kan du gense højdepunkterne fra løbet på Royal Runs hjemmeside.

Royal Run i Nyborg blev en fantastisk mostionsfest