10 eventzoner, 8 storskærme

Tour de France-festen var inddelt i 10 oplevelsesområder fyldt med aktiviteter, fest, god mad, storskærme og meget mere.

De 10 oplevelsesområder bød på alle tænkelige typer aktiviteter og oplevelser, der alle blev drevet af vores lokale foreninger.

På kortet nedenunder kan du se kortet over de 10 oplevelsesområder. 

Du kan se kortet i fuld størrelse her

*Hvis du vil dykke ned i Nyborgs forvandling 2. juli, kan du se mere på det digitale kort her. 

I oplevelsesområderne kunne man prøve forskellige aktiviteter, høre musik og meget andet gennem hele dagen. På følgende pladser var der desuden storskærme, som viste hele 2. etape af cykelløbet: 1, 2, 5, 6, 8, 10, 11 og 12.

Efter cykelløbets afslutning fortsatte festen rundt omkring i hele byen længe efter rytterne forcerede Storebæltsbroen og krydsede målstregen på Storebæltsvej i Nyborg. Her var der blandt andet kæmpe afterparty med livemusik og koncerter på Torvet (2 – Town Square), mens havnen (5 – Yellow Party) bød på havnefest i det perfekte aften-sommervejr og meget mere.

Gå på opdagelse i de 10 eventzoner hos Visit Nyborg på siden her. 

Program 2. juli

Du kan finde meget mere information om alt det der skete i Nyborg 2. juli i det samlede program lige her.

På facebooksiden ”Vi mødes om touren – Nyborg 2022”, kan du desuden finde en masse billeder, videoer og meget, meget andet, om alt hvad der omhandler Tour de France i Nyborg.