Afterparty og havnefest

Tour de France kulminerede med et brag af et afterparty på Torvet og sommerens bedste havnefest.

Tour de France i Nyborg var en stor gul fest! Og festen i Nyborg sluttede ikke bare fordi den sidste rytter kørte over målstregen på Storebæltsvej – måske tvært imod endda.

De mange frivillige foreninger, som drev de 10 eventzoner 2. juli til Tour de France i Nyborg, sørgede nemlig for at fortsætte deres aktiviteter og tiltag, så byen forsat summede af liv og hygge, og de tusindvis af gæster stadig kunne suge gule oplevelser til sig i timerne efter rytterne stillede cyklerne fra sig.

Kæmpe afterparty

Efter etapevinderen blev fundet og trøjerne fordelt, blev der for alvor spillet op til dans - og fest - på Torvet. Her spillede Fyr & Flamme blandt andet og leverede et sublimt show med masser af energi, fest og farver. Alle dem, der ikke ville skynde sig hjem, kunne fortsætte festen helt til klokken 23:00, hvor Le Freak lukkede og slukkede det officielle afterparty.

Sommerens bedste havnefest

Samtidig dannede Nyborg Marina, Heimdals Plads og hele området omkring vesterhavnen i Nyborg, rammen for sommerens absolut bedste havnefest. Her var der livemusik og fuld fart over feltet ud til sent på aftenen!

Du kan læse mere og se programmet for både Torvet, havnefesten og resten af eventzonerne på www.nyborg.dk/program

Du kan også finde billeder og se videoer af både Afterparty på Torvet og årest havnefest på facebooksiden "Vi mødes om Touren - Nyborg 2022".