Den gule folkefest

Tour de France i Nyborg blev en uforglemmelig oplevelse og den gule folkefest, vi alle havde drømt om.

Tusindvis af gæster og tilskuere besøgte Fyn og Nyborg 2. juli. Byen var forvandlet til en stor gul Tour de France-folkefest med 10 eventzoner, 8 storskærme, spændende aktiviteter og meget, meget mere. 

Dagen bød både på et fantastisk cykelløb, hvor Magnus Cort sejrede på Tourens første bjergspurter og kunne iklæde sig den prikkede bjergtrøje i Nyborg, og et brag af et afterparty på både Torvet og Havnen. Alt sammen iklædt et formidabelt vejr, hvor den danske sommer virkelig viste sig fra sin bedste side.

Arrangementets motto blev "Vi mødes om Touren". Vi ønskede nemlig, at denne enestående begivenhed skulle både nydes og løftes i fællesskab. Foreninger, lokale virksomheder, organisationer, institutioner, borgere og kommunen mødtes alle i planlægningen af Tour de France i Nyborg. Fællesskabsfølelsen fyldte Nyborg både i månederne op til Tour de France og ikke mindst på selve dagen, da al planlægningen og det hårde arbejde for alvor betalte sig. 

Oplev Touren i Nyborg

På facebook-siden "Vi Mødes om Touren - Nyborg 2022" har vi samlet alt om Tour de France i Nyborg. Her kan du se billeder og videoer, læse historier og gå på opdagelse i alt det, der var med til at skabe den uforglemmelige folkefest i Nyborg 2. juli 2022.

Både lokale butikker, borgere, foreninger og kommunen delte billeder, oplevelser og tanker på siden, og det er alt sammen bevaret, så du for en stund kan rejse tilbage i tiden derinde og for alvor opleve sommeren 2022 her i Nyborg.