Nyborg2022 Logo

Nyborg2022 logoet giver alle, der stadig ønsker at mindes den gule folkefest og fællesskabet omkring Nyborg som målby, mulighed for tydeligt at vise deres opbakning.

Foreninger, virksomheder, organisationer, institutioner, medier eller enkeltpersoner der ønsker det, kan anvende logoet, for eksempel på stickers/badges, i butiksvinduer, mailsignaturer, nyhedsbreve med videre.

Logoet kan desuden anvendes til og i forbindelse med kommunale kampagner og lokale kultur-, musik- og sportsarrangementer og lignende, for eksempel på plakater, i annoncer, brochurer med videre.

Logoet må aldrig bruges på fysiske produkter der udbydes til salg og må i øvrigt aldrig anvendes med henblik på fremme salg af produkter eller serviceydelser. Hvis du ønsker at bruge logoet på fysiske produkter der masseproduceres til ikke-kommerciel brug – f.eks. en t-shirt i forbindelse med et cykelløb – så kontakt os inden brug.

Hvis du har en god idé til brug af logoet eller del-elementer fra dette, der ikke er omfattet af retningslinjerne – eller i øvrigt er i tvivl - så kontakt os gerne på e-mail: kommunikation@nyborg.dk.

Omkring logoet

  • Logoet er altid i farverne gul og sort.

Øvrige begrænsninger i brugen

  • Logoet må ikke bruges i forbindelse med religiøse eller partipolitiske budskaber. 
  • Logoet må ikke bruges i forbindelse med stødende tekst eller billede.

Forbehold

  • Nyborg Kommune forbeholder sig retten til at kræve ændringer i jeres brug af logo, hvis vi vurderer, at det er i strid med vores retningslinjer.
  • Nyborg Kommune kan ved specielle arrangementer afvige fra vores retningslinjer.

Download logoet her

Kontakt

Har du spørgsmål til Nyborg2022 logoet?

Sussie Baassel Holdt

kommunikation og grafisk design