Aktivcenter Nyborg

Her er du altid velkommen.

Stolegymnastik

Nyborg Aktivcenter har fagligt uddannet personale og frivillige, som alle yder en stor indsats. Vi skaber rammerne for aktiviteter, fællesskab og socialt samvær for pensionister - både formiddag og eftermiddag. Vi har en bred vifte af aktiviteter eksempelvis stolegymnastik, herreklub, boccia, håndarbejdscafé og kulturelle arrangementer.

Vi kører ofte tur i Nyborg og omegn og arrangerer udflugter, foredrag og underholdning. Aktiviteterne kan variere efter de behov og interesser, som vores brugerne ønsker.
Vi har trænings- og fitnesslokale med redskaber og maskiner.

Aktivcenter Nyborg ligger i forbindelse med Café Nydammen og Rehabiliteringscentret. Vi ligger tæt på Nyborg centrum, men har også have, kolonihaver og åben natur i vores nærområde.

Læs mere om Aktivcenter Nyborg her

Vi har hyggelige opholdsrum, køkkenfaciliteter, samt et lokaler til fysisk aktivitet.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores aktiviteter eller har lyst til at deltage i aktiviteterne.

Vi udgiver et brugerblad - ”Svellen” en gang om måneden. Her kan du læse om vores aktiviteter eller tilmelde dig til arrangementer. Bladet koster 10,00 kr. 

Vi samarbejder desuden med frivillige og frivillig organisationer. Har du tid og lyst til at gøre en frivillig indsats, starte et hold op eller deltage i socialt samvær, så er du velkommen til at kontakte os i Aktivcenter Nyborg.

Download det fulde program for november 2019 her

Sidst opdateret 01. november 2019