Aktivcenter Ullerslev

Et godt sted at mødes.

Aktivcenter Ullerslev1

Aktivcenter Ullerslev giver dig mulighed for et aktivt og socialt liv med masser af oplevelser, viden og træning. Så kig forbi og oplev den gode stemning og vores fællesskab

I vores Aktivcenter har vi faglært personale og mange aktive frivillige, som arbejder ud fra princippet "hjælp til selvhjælp", så vores brugere kan være aktive og sociale så længe som muligt. Aktivcenterets tilbud er for alle borgere over 60 år samt førtidspensionister i alle aldre. Aktivcenter Ullerslev ligger i forbindelse med Plejecenter Egevang, tæt ved grønne områder og en lille skov.

Mange spændende tilbud og aktiviteter

Aktivcenter Ullerslev består af et stort fællesrum, værksted og lokaler, der bruges til forskellige aktiviteter og arrangementer. Der findes også et træningslokale, som kan benyttes til selv-træning efter ønske

Derudover benytter Ullerslev Ældreklub og Seniorcaféen også vores lokaler til deres arrangementer, som du naturligvis er velkommen til at deltage i. Du kan læse mere om arrangementerne i Egebladet, der udkommer en gang om måneden og indeholder nyheder, kalender for månedens aktiviteter m.v. Bladet kan købes i Aktivcentret.

Vi glæder os til at tage godt imod dig. Og husk - der er mulighed for transport til og fra aktivcenteret, hvis du ikke selv kan klare turen. 

Aktiviteter for enhver smag

  • Håndarbejde, kortspil og bagning
  • IT-undervisning og IT Café
  • Træningshold og selvstændig træning i vores træningsrum
  • Arrangementer med seniorhøjskolen 6 gange om året
  • Krolf, petanque og gåture i det fri
  • Udflugter til mange forskellige steder
  • Fester, fællesspisninger og andre sociale arrangementer
  • Hygge, kaffe og middag i den tilstødende café

Vi tilpasser aktiviteterne til årstiden og de interesser, som brugerne har. Du er meget velkommen til at komme med forslag til aktiviteter 

Derudover afholder Ullerslev Seniorhøjskole 6 arrangementer om året. Ullerslev ældreklub og Seniorcaféen benytter ligeledes vores lokaler til deres arrangementer.

Ullerslev Seniorhøjskole

Efterårets foredrag i Seniorhøjskolen 2020 er aflyst grundet de nye corona-restriktioner. Vi holder det første foredrag igen 1. marts 2021, hvor Mette Mortensen kommer. 

Vi glæder os til at se jer alle igen i det nye år.

De bedste hilsner fra 
Seniorhøjskolen Ullerslev

Sidst opdateret 18. februar 2021