Jernbanebo

På Jernbanebo arbejder vi med borgeren i centrum for at skabe de bedste muligheder for et sundt, aktivt og værdigt liv.

Velkommen til Jernbanebo

Jernbanebo er et stort hus midt i Nyborg med plejehjemspladser, korttidspladser, aflastningspladser, aktivcenter og café. Hvis du kommer på besøg vil du derfor opleve en positiv energi og et stort aktivitetsniveau.

Vi arbejder hver dag efter vores kerneopgave: SAMMEN med borgeren skaber vi mulighed for at sundt, aktivt og værdigt liv med udgangspunkt i vores fire værdier omsorg, respekt, troværdighed og høj kvalitet i alt

Ophold på Jernbanebo

Jernbanebo har 10 korttidspladser for borgere, der efter et ophold på sygehuset har brug for at genvinde sine evner til at kunne klare sig selv. Derudover har vi 8 aflastningspladser for borgere, der fx venter på en plejebolig og 14 faste plejeboliger.

På Jernbanebo har vi desuden et træningslokale, et åbent aktivcenter for pensionister i alle aldre, en café samt en udendøres træningshave. Jernbanebo ligger centralt i Nyborg med byen til den ene side og en flot udsigt over kolonihaverne til den anden side. Der er gode busforbindelser og rimelig gå-afstand til byen, kulturlivet og grønne områder.

Se tilsynsrapport foretaget 19. marts 2018 her

Kontakt leder af Jernbanebo
Helle Lunde Meyer
E-mail: heme@nyborg.dk

Sidst opdateret 18. februar 2021