Rådgivning og behandling hos CESA

Tilbud til børn der er opvokset i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

Tilbuddet leveres af Center for Socialt Arbejde. Du kan selv kontakte tilbuddet eller det kan gå igennem en fagperson i Nyborg Kommune. Det kan du selv bestemme.

Målgruppen

Du kan få hjælp hos CESA, hvis du er mellem 6 til 13 år, og du er vokset op i et hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

Alt efter hvilket behov du har, kan vi tilbyde:  Individuelle samtaler, gruppesamtaler, rådgivnings- og vejledningsforløb, familiesamtaler og pædagogiske forløb.

Behandlerne i projektet har tavshedspligt og giver ikke dine oplysninger videre uden du er informeret herom.

Første skridt - forsamtalen

Forsamtalen er den første samtale, du bliver inviteret til, forinden en behandlingsindsats igangsættes. Du kan tage din forælder uden misbrug, en bedsteforælder, en lærer/pædagog, eller en anden person, du er tryg ved, med til samtalen.

Til forsamtalen kan du også få lov til at udtrykke, hvad du forventer ved et behandlingsforløb og stille spørgsmål til de forskellige forløb, så vi kan matche dig til den indsats, du ønsker, og som vi vurderer er mest gavnlig for dig.

Kontaktinformation

Du kan sende en sms eller ringe til Rikke Holme på tlf. 6116 3952 i hverdage fra kl. 9-15 og fredage
fra kl. 9-12.

Læs mere om tilbuddet her