Tandreguleringscenter

15. januar 2015 samles specialkompetencerne inden for tand-regulering, når det nye Tandreguleringscenter åbner i Odense.

Hvad er Tandreguleringscenter Fyn?

Tandreguleringscenter Fyn i Odense åbner første gang dørene for tandreguleringsbehandling af børn og unge fra fem fynske kommuner 15. januar 2015. Centeret er beliggende på Grønløkkevej 30, 5000 Odense C og er blevet til ud fra et samarbejde mellem Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyns Nyborg og Odense kommune. Formålet med dette samarbejde er at sikre, at kommunerne kan tilbyde børn og unge de bedste betingelser for tandregulering ved at samle specialisterne ét sted og dermed sætte fagligheden i højsædet. Yderligere forbedrer dette samarbejde mulighederne for større og bedre teknisk udstyr i forbindelse med tandreguleringsbehandlinger.

Hvem kan benytte Tandreguleringscenteret?

Der vil være åbent i Tandreguleringscentret alle skoledage klokken 8-15 og efter aftale indtil klokken 17 på udvalgte dage. Tandreguleringscenter Fyn behandler børn og unge op til 18 år efter forudgående visitation og henvisning fra de kommunale tandklinikker i Odense, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn og Nyborg. Tilbuddet om tandregulering omfatter børn og unge, der har brug for behandling for at sikre en god tyggeevne og/eller for at undgå skader på tandsættet. Tandreguleringscentret tilbyder derfor ikke tandreguleringer grundet kosmetiske tandstillingsfejl. Det er muligt at finde mere information om tandreguleringsbehandling på Odense Tandplejes hjemmeside.

Odense Tandreguleringscenters hjemmeside

Parkerings- og transportmuligheder

Der er mulighed for parkering i gården på Grønløkkevej 30, hvor Tandreguleringscentret ligger, og på den offentlige parkeringsplads, der ligger på hjørnet af Rugårdsvej og Åløkke Allé. Centret ligger forholdsvis tæt på Odense Banegård, og hvis man anvender offentlig transport, er der hurtig busforbindelse mellem Odense Banegårdscenter og Tandreguleringscentret med ruterne 21, 23, 29 og 92, hvor transporttiden er ca. 10 min. Fra Banegårdscentret kan der skiftes til andre busforbindelser eller togforbindelser.

Kontakt Tandreguleringscenteret

Er der spørgsmål vedrørende det nye Tandreguleringscenter, er man velkommen til at kontakte Ritha Storm på 6551 5550 eller på e-mail tandreguleringscenterfyn@odense.dk for yderligere information.

 

Sidst opdateret 22. juli 2019