Så er Ungdomshuset en realitet

Byrådet godkendte her til aften 24. april 2017 forslag om etablering af et Ungdomshus i Grejsdalen 28, Nyborg.

Ungdomshuset vil komme til at fungere som et samlingssted og fristed for unge i Nyborg, hvor de unge kan komme og være sig selv, uden at der er en voksen, der kigger dem over skulderen.
 
Alle unge mellem 15-25 år, der bor i Nyborg Kommune eller har et tilhørsforhold til Nyborg, kan benytte Ungdomshuset.
 
Ungdomshuset skal drives af Ungdomsrådets, bestyrelse der vil have ansvaret for, at arrangementer og tiltag stemmer overens med Ungdomsrådets visioner.

- Det er lige netop i dag, alt det arbejde, vi har lavet det sidste år, giver mening. Mange unge har knoklet for, at vi er nået så langt. Jeg er utrolig glad for, at politikerne har lyttet så meget til os og giver os mulighed for at starte et Ungdomshus, udtaler Stefan Dølby, formand for Ungdomsrådet.

Gennem aktiviteter i Ungdomshuset vil de unge kunne opleve kulturelle tilbud, der ikke tidligere har været en del af Nyborgs ungdomsliv. I Ungdomshuset skal der bl.a. være fællesspisning, mindre intime koncerter, Poetry Slam, Open Mic, politiske debatter, filmaften m.m., hvor der i høj grad er fokus på socialt samvær og at nå et bredt publikum.

- Vi håber meget, at de unge vil tage godt i mod denne fantastiske mulighed, de nu har fået, og på den måde få skabt et mere aktivt ungdomsliv i Nyborg Kommune, siger borgmester Kenneth Muhs.

For yderligere oplysninger, kontakt

Stefan Dølby, tlf. 2825 1782, e-mail: sd@nyborgung.dk

Kenneth Muhs, borgmester, tlf. 2159 9966, e-mail: kmu@nyborg.dk

 

Sidst opdateret 25. april 2017