P-kampagne i Nyborg

Nyborg Handel går sammen med Nyborg Kommune i ny p-kampagne og opfordrer nyborgenserne til at overholde gængse regler for parkering, til trods for at der ikke længere er p-vagter i Nyborg.

Overskriften på kampagnen er ”Parkér med omtanke – Din svigermor handler også i Nyborg”. Nyborg Handel prøver på den måde med munterhed og glimt i øjet, at appellere til byens borgere om at parkere ordentligt, og ikke holde længere på pladserne end den tilladte tid.

Nyborg Handel har fået mange henvendelser fra både sine egne medlemmer, og byens borgere, omkring problemet med parkering og anerkender, at der er en problematik, der skal løses. Denne kampagne kan derfor ses som første skridt på vejen hen imod en mere stabil og ordentlig parkeringssituation i Nyborg.

Happening

Tirsdag 8. august kl 16.30 på Torvet i Nyborg, går formand Per Jespersen og øvrige medlemmer af Teknik- og Miljøudvalget, borgmester Kenneth Muhs og handelsformand Hans Henrik Kongsmark – på gaden for at uddele ’p-bøder’. Der er tale om en happening for at gøre opmærksom på p-kampagnen ’Parker med omtanke’.

Kampagnen tog sin begyndelse inden sommerferien og går nu ind i anden fase, med annoncer, sociale medier, plakater, digitale opslag - og nu også ’p-bøder’.

For yderligere oplysninger, kontakt

Hans Henrik Kongsmark, formand Nyborg Handel, e-mail: hanshenrik@kongsmark.dk, tlf. 4092 1132.

Kenneth Muhs, borgmester, e-mail: kmu@nyborg.dk, tlf. 2159 9966.

Per Jespersen, formand for Teknik- og Miljøudvalget, e-mail: pje@nyborg.dk, tlf. 4038 8238.

Sidst opdateret 04. august 2017